+420 270 007 007denně 8 – 21 hod.
Rozbalit vyhledávací formulář
Nerozhoduje
Nerozhoduje
březen 2024
březen
poútstčtsone
duben
poútstčtsone
    Osob: 2 + 0
    Počet osob
    Věk 1. osoby
    Věk 2. osoby
    Nerozhoduje
    Nerozhoduje
    Nerozhoduje
    Nerozhoduje

    Apartmány Prekmurska Vas

    PathPathPathPath
    • Termální lázně cca 200 m
    • Rodinná atmosféra
    • Bohaté zázemí
    • Hotelové bazény
    • Termín
      10.04. – 14.04.2024 (5 dní / 4 noci)
    • Doprava
      Vlastní
    • 0
      duben 2024
      poútstčtsone
    • Počet osob
      2 dospělí + 0 dětí
      Počet osob
      Věk 1. osoby
      Věk 2. osoby
    • Strava
      Polopenze










    Zjišťujeme pro Vás cenu.

    Ojedinělý a výjimečný apartmánový komplex, který si dodnes zachoval typické architektonické prvky regionu Prekmurje, je tou správnou volbou ke strávení odpočinkové dovolené ve výjimečném prostředí. Apartmány jsou vhodné ke strávení dovolené s přáteli nebo s rodinou. Svým umístěním jsou vhodné k turistice, cyklovýletů a také k relaxaci v termálních lázních.

    Poloha:

    Apartmány se nachází v lázeňské oblasti Moravske Toplice a od termálních lázní Terme 3000 s vodní plochou o rozloze 5000m2 jsou vzdáleny cca 200 m. Terme 3000 jsou známé především díky černé termální vodě, jejíž unikátností je teplota 72°C, která pomáhá při léčbě dechových a kožních onemocnění, revmatismu a také při rehabilitacích po zranění a operacích pohybového aparátu. Jejich umístění je vhodné k pořádání výletů a také k relaxaci v lázních.

    Vybavení:

    Vstupní hala s recepcí hotelu Termal, restaurace.
    Zdarma:Wi-Fi v celém hotelu, v apartmánech i bungalovech, plavecké bazény a Svět saun v hotelu Termal, finská sauna, vstup areálu plaveckých bazénů a na tobogán v Terme 3000, vstup do hotelových plaveckých bazénů v den příjezdu před ubytováním a v den odjezdu po celý den, parkoviště.
    Za poplatek: sauny, župan k bazénu, 18ti jamkové golfové hřiště v blízkosti hotelu, tenisové a badmintonové kurty, půjčovna jízdních kol.

    Ubytování:

    Prostorné apartmány se sociálním zařízením (sprcha, WC, fén) se skládají z ložnice, obývacího pokoje s vybaveným kuchyňským koutem, jsou klimatizovány (klimatizace zdarma) a vybaveny chladničkou, TV/SAT, telefonem, rádiem terasou. Trezor na recepci hotelu Termal (zdarma). Apartmány jsou vhodné pro dvě až pět osob. Spací část se nachází ve druhém patrě.

    Stravování:

    Polopenze. Snídaně a večeře jsou podávány formou bufetu v restauraci hotelu Termal.

    GPS:

    46.682187, 16.216458

    Cena:


    V ceně zájezdu je zahrnuto:
    • ubytování - počet noclehů a služby dle popisu
    • pojištění proti úpadku cestovní kanceláře
    • ranní cvičení a vodní aerobik dvakrát denně
    • pobytová taxa
    • registrační poplatek

    K ceně zájezdu lze na objednávku zákazníka připlatit (nepovinné příplatky):
    • volitelné doplňkové služby
    • doporučený příplatek za cestovní pojištění (1-5 dní) včetně pojištění léčebných výloh, storna zájezdu a nevyužité dovolené (více informací zde)
     storno/plnění do 50 000 Kč350 Kč/osoba starší 15 let/pobyt
     storno/plnění do 50 000 Kč200 Kč/dítě od 0 do 15 let/pobyt
    • doporučený příplatek za cestovní pojištění (1-5 dní) včetně připojištění EXTRA pro případ onemocněním Covid-19 (více informací zde)
     storno/plnění do 50 000 Kč640 Kč/osoba starší 15 let/pobyt
     storno/plnění do 50 000 Kč490 Kč/dítě od 0 do 15 let/pobyt
    • doporučený příplatek za cestovní pojištění (1-5 dní) včetně připojištění EXTRA+ pro případ onemocněním Covid-19 (více informací zde)
     storno/plnění do 50 000 Kč890 Kč/osoba starší 15 let/pobyt
     storno/plnění do 50 000 Kč740 Kč/dítě od 0 do 15 let/pobyt
    • doporučený příplatek za cestovní pojištění (1 – 24 dní) včetně pojištění léčebných výloh, storna zájezdu a nevyužité dovolené (více informací zde)
     storno/plnění do 50 000 Kč590 Kč/osoba starší 15 let/pobyt
     storno/plnění do 50 000 Kč350 Kč/dítě od 0 do 15 let/pobyt
    • doporučený příplatek za cestovní pojištění (1 – 24 dní) včetně připojištění EXTRA pro případ onemocněním Covid-19 (více informací zde)
     storno/plnění do 50 000 Kč880 Kč/osoba starší 15 let/pobyt
     storno/plnění do 50 000 Kč640 Kč/dítě od 0 do 15 let/pobyt
    • doporučený příplatek za komplexní cestovní pojištění (1 – 24 dní) včetně připojištění EXTRA+ pro případ onemocněním Covid-19 (více informací zde)
     storno/plnění do 50 000 Kč1 130 Kč/osoba starší 15 let/pobyt
     storno/plnění do 50 000 Kč 890 Kč/dítě od 0 do 15 let/pobyt

    Pro výpočet ceny zájezdu byl použit směnný kurz ČNB střed (EUR/Kč a USD/Kč) ke dni 25. 8. 2023

    Tento zájezd se řídí ve smyslu zákona č. 159/1999 Sb., o některých podmínkách podnikání v oblasti cestovního ruchu. Tento zájezd je pojištěn pro případ úpadku cestovní kanceláře. Všechny potřebné podklady dle tohoto zákona jsou uvedeny v daných nabídkách, což je popis hotelu, kategorie, cenové podmínky atd. Tyto informace udává pořádající cestovní kancelář. Pořádání zájezdu se řídí podle všeobecných podmínek organizující cestovní kanceláře, které obdržíte společně se smlouvou o zájezdu.

    Slovinsko

    Poloha:

    Přímořský stát, ležící na pomezí Balkánu a střední Evropy, ve kterém najdete snad všechno - hory, jezera, krásná města, vesničky i kousek Jaderského moře. Severní část země zasahuje do jižní části Alp, východní oblast do Panonské nížiny a jihozápadní pobřežní část do Istrie. Na severu sousedí s Rakouskem, na východě a Maďarskem, s Chorvatskem na jihu a na západě s Itálií.

    Rozloha:

    20 273

    Přírodní podmínky:

    Krajina Slovinska je stejně tak krásná, jako rozmanitá. Po obou stranách slovinsko-italské hranice se táhnou Julské Alpy.
    Za zmínku zajisté stojí Lázně Terme 3000, které se nacházejí v městečku Moravské Toplice pyšnící se komplexem venkovních a vnitřních bazenů o vodní ploše 5000m2. Unikátností lázní je především černá termální voda s výjimečnými léčebnými vlastnostmi, jejíž teplota je 72°C a vyvěrá z hloubky 1175 až 1470 metrů. Černá termominerální voda a přírodní bahno se doporučují na léčbu revmatických onemocnění, pohybového aparátu, kožních potíží, dechových potíží a při rehabilitacích po zranění. Vodní svět se skládá z 22 bazénů, skluzavek, podvodních masážních proudů, vířivých koupelí, gejzírů, vodopádů, skokanských můstků, turecké a finské sauny, dětského hřiště, restaurací a barů.
    Nelze také opomenout nejstarší slovinské město Ptuj, jehož místní lázně se mohou pochlubit termálními prameny dosahujícími teplot 38-55°C. Termální uhličitá voda vyvěrá z hloubky 1050 až 1600 metrů a je doporučována především k léčbě revmatických, degenerativních a neurologických onemocnění a k léčbě pohybového ústrojí. Jezero ledovcového původu Bled ležící v severozápadní části Slovinska u hřebenů Julských Alp vybízí ke koupání, rybaření, vyjížďkám na loďce a především k podnikání výletů. V národním parku Triglav naleznete jezero Bohinj, které se řadí k nejhezčím jezerům na světě. Zde je možné trávit svůj volný čas aktivně v letním i v zimním období.

    Počet obyvatel:

    2 108 000

    Hlavní město:

    Ljubljana (cca 280 000 obyvatel)

    Jazyk:

    Slovinština

    Měna:

    EUR (Euro)

    Platební karty:

    Běžné druhy platebních karet jsou přijímány v hotelech. V obchodech a restauracích ne vždy akceptují platby kartou. Bankomaty jsou běžné.

    Slovinsko

    Poloha:

    Přímořský stát, ležící na pomezí Balkánu a střední Evropy, ve kterém najdete snad všechno - hory, jezera, krásná města, vesničky i kousek Jaderského moře. Severní část země zasahuje do jižní části Alp, východní oblast do Panonské nížiny a jihozápadní pobřežní část do Istrie. Na severu sousedí s Rakouskem, na východě a Maďarskem, s Chorvatskem na jihu a na západě s Itálií.

    Rozloha:

    20 280km2

    Přírodní podmínky:

    Počet obyvatel:

    2 020 000

    Hlavní město:

    Ljubljana

    Jazyk:

    Slovinština

    Měna:

    EUR (Euro)

    Ceny:

    Platební karty:

    Běžné druhy platebních karet jsou přijímány v hotelech. V obchodech a restauracích ne vždy akceptují platby kartou. Bankomaty jsou běžné.

    Půjčování aut, motocyklů a kol:

    Pláže:

    Moravske Toplice

    Lokalita: