+420 270 007 007denně 8 – 21 hod.
Rozbalit vyhledávací formulář
Nerozhoduje
Nerozhoduje
březen 2024
březen
poútstčtsone
duben
poútstčtsone
    Osob: 2 + 0
    Počet osob
    Věk 1. osoby
    Věk 2. osoby
    Nerozhoduje
    Nerozhoduje
    Nerozhoduje
    Nerozhoduje

    Sunrise Attitude

    PathPathPathPath
    • Pouze pro dospělé
    • Písčitá pláž cca 50 m
    • Slunečníky a lehátka na pláži zdarma
    • Oblíbené letovisko
    • Wi-fi
    • Termín
      23.04. – 02.05.2024 (10 dní / 7 nocí)
    • Doprava
      Letecky - Praha
    • 0
      duben 2024
      poútstčtsone
    • Počet osob
      2 dospělí + 0 dětí
      Počet osob
      Věk 1. osoby
      Věk 2. osoby
    • Strava
      Polopenze










    Zjišťujeme pro Vás cenu.

    Příjemná atmosféra hotelu Sunrise Attitude je umocněna rozsáhlou hotelovou zahradou s bazény. Komfortní ubytování, skvělý servis, překrásná pláž a vynikající kuchyně společně vytváří ideální podmínky pro trávení nezapomenutelné dovolené ve dvou. Hotel je určen pouze pro dospělé osoby (osoby starší 18 let). Hotel Sunrise Attitude (dříve hotel Emeraude Beach Attitude) nedávno prošel celkovou rekonstrukcí a získal podobu špičkového „eco-friendly“ hotelu.

    Poloha:

    Hotelový resort tvořený bungalovy se nachází na východním pobřeží v blízkosti letoviska Belle Mare a nejkrásnější pláže. Dlouhá pláž s bílým pískem a smaragdovou lagunou, rozprostírající se podél východního pobřeží, přímo vybízí k romantickým procházkám při západu slunce. Hotel je vzdálen cca 35 km od hlavního města Port Louis, cca 1,3 km od centra letoviska Belle Mare a cca 55 km od letiště Plaine Magnien (transfer do/z hotelu trvá cca 60 minut).

    Vybavení:

    Vstupní hala s recepcí, směnárna, hlavní restaurace, dvě restaurace à la carte (mauricijská a mezinárodní), mauritánský kiosek Taba-J se street food jídlem, čtyři bary, dva venkovní bazény, večerní zábavní programy, živá hudba, obchod se suvenýry.
    Zdarma: Wi-Fi ve společných prostorách, slunečníky a lehátka u bazénu, fitness, stolní hry, jóga.
    Za poplatek: služby wellness centra, masáže, pronájem kol, pronájem skútru, škola potápění, služby prádelny.

    Ubytování:

    Pokoje (o rozloze 31 m2) s balkonem nebo terasou a sociálním zařízením (sprcha, WC, fén) jsou klimatizovány (klimatizace zdarma) a vybaveny Wi-Fi (zdarma), telefonem, trezorem, minibarem a setem pro přípravu kávy či čaje. Bez možností přistýlky (maximální obsazenost dva dospělí). V hotelu jsou na vyžádání v CK i další typy pokojů – pokoje s částečným výhledem na oceán o rozloze 31 m2 (maximální obsazenost dva dospělí), pokoje s přímým vstupem do sdíleného bazénu o rozloze 31 m2 (maximální obsazenost dva dospělí) a vily se zahrádkou o rozloze 57 m2 a vlastním bazénem (maximální obsazenost dva dospělí, rozloha vily včetně zahrádky je 100 m2).

    Stravování:

    Polopenze. Snídaně jsou podávány formou bufetu v hotelové restauraci, večeře formou bufetu v hlavní restauraci nebo v restauracích à la carte. Možnost dokoupení programu all inclusive. Služby all inclusive zahrnují plnou penzi (snídaně formou bufetu v hlavní restauraci, obědy formou bufetu v hlavní restauraci nebo formou à la carte v kiosku Taba-J nebo baru Papaya, večeře formou bufetu v hlavní restauraci nebo formou à la carte v dalších dvou restauracích), občerstvení během dne, místní nápoje v pokojovém minibaru (minibar je doplňován jednou denně) a neomezenou konzumaci vybraných místních alkoholických a nealkoholických nápojů v barech a restauracích v době od 08:00 do 23:00 h (dle jejich otevírací doby). Uvedené časy jsou orientační. Hotel nabízí i možnost stravování ve všech sesterských hotelech Attitude (nutná rezervace předem – minimálně 48 h a zajištění transferu). Při vstupu do restaurací na večeři je vyžadováno vhodné oblečení (ne šortky nebo plážové oblečení).

    Pláž:

    Nádherná písčitá pláž Belle Mare s pozvolným vstupem se nachází v bezprostřední blízkosti hotelu (cca 50 m) (přes místní komunikaci). SLUNEČNÍKY, LEHÁTKA A OSUŠKY (u plážových osušek je vyžadována vratná kauce) na pláži ZDARMA. Vodní sporty za poplatek.

    GPS:

    -20.188047925876887, 57.77321874235196

    Cena:


    V ceně zájezdu je zahrnuto:
    • letecká přeprava včetně letištních a bezpečnostních tax a palivového příplatku
    • transfery do pobytového místa a zpět
    • ubytování - počet noclehů a služby dle popisu
    • česky/slovensky mluvící delegát
    • pojištění proti úpadku cestovní kanceláře

    K ceně zájezdu lze na objednávku zákazníka připlatit (nepovinné příplatky):
    • volitelné doplňkové služby
    • doporučený příplatek za komplexní cestovní pojištění včetně pojištění storna zájezdu a nevyužité dovolené
     storno/plnění do 40 000 Kč1 323 Kč/dospělá osoba/pobyt
     storno/plnění do 80 000 Kč2 023 Kč/osoba/pobyt

    Pro výpočet ceny zájezdu byla použita cena ropy a leteckého paliva ke dni 26. 5. 2023. Pro výpočet ceny zájezdu byl použit směnný kurz ČNB střed (EUR/Kč a USD/Kč) ke dni 26. 5. 2023.

    Upozornění: Pro případ, že v místě určení cesty nebo pobytu nebo jeho bezprostředním okolí nastanou mimořádné okolnosti mající svůj původ v pandemii či jiné epidemii rozsáhlého charakteru způsobené virovým nebo jinými zvlášť závažnými infekčními onemocněními, je poskytovatel ubytovacích i stravovacích služeb oprávněn změnit podmínky, za kterých jsou služby cestovního ruchu poskytovány a to tak, aby byly v souladu s přijatými opatřeními obecného charakteru (rozhodnutí orgánu veřejné moci) směřujícími k ochraně života a zdraví osob. V důsledku toho může dojít k dočasnému omezení poskytovaných služeb v plném rozsahu.

    Tento zájezd se řídí ve smyslu zákona č. 159/1999 Sb., o některých podmínkách podnikání v oblasti cestovního ruchu. Tento zájezd je pojištěn pro případ úpadku cestovní kanceláře. Všechny potřebné podklady dle tohoto zákona jsou uvedeny v daných nabídkách, což je popis hotelu, kategorie, cenové podmínky atd. Tyto informace udává pořádající cestovní kancelář. Pořádání zájezdu se řídí podle všeobecných podmínek organizující cestovní kanceláře, které obdržíte společně se smlouvou o zájezdu.

    Mauritius

    Poloha:

    Ostrov Mauritius se nachází v Indickém oceánu, 900 km východně od ostrova Madagaskar. Společně s dalšími ostrovy v regionu (hlavně Reunion a Komory) tvoří souostroví zvané Maskarény.

    Rozloha:

    2 040 km2

    Přírodní podmínky:

    Ostrov vulkanického původu je téměř celý obklopen korály a korálovými útesy. Náhorní plošiny střídají mírné kopce a „hory“, které jsou povětšinou bohatě zalesněné. Nejvyšší z nich – Piton de la Petite Riviere Noire – však měří pouhých 828 metrů.

    Počet obyvatel:

    1,2 milionu. Zhruba 70 % obyvatel jsou Indové, zbytek jsou míšenci různých národů, kteří v průběhu historie Mauritius navštívili.

    Hlavní město:

    Port Louis (cca 149 672 obyvatel)

    Jazyk:

    Úředním jazykem je na Mauritiu angličtina. Ta však není jazykem nejrozšířenějším a nejpoužívanějším. Tím je kreolština, jež je rodným jazykem 80 % obyvatelstva. Na ostrově lze zaslechnout i různé další dialekty (čínské, indické, francouzské).

    Měna:

    MUR (Mauricijská rupie)

    Ceny:

    Orientační cena nápojů v hotelích střední kategorie – nealko cca 50,- Kč, pivo cca 70,- Kč, láhev vína 0,7 cca 400,- Kč. Většina hotelů je izolovaná a turisté využívají spíše hotelových služeb. Vodu z vodovodní sítě nedoporučujeme pít.

    Platební karty:

    Půjčování aut, motocyklů a kol:

    Na Mauritiu si lze pohodlně vypůjčit vůz. Vozy vždy nemusí být srovnatelné se standardem, na které je našinec zvyklý. Největším rozdílem je ale to, že na Mauritiu se jezdí vlevo, což je pozůstatek nadvlády Britů.

    Pláže:

    Většina 330 km dlouhého pobřeží ostrova nabízí nádherné pláže s jemným bílým nebo zlatým pískem. Tyrkysová voda Indického oceánu s mnoha vyhlášenými potápěčskými místy je velmi bohatá na rozmanitý podmořský život. Potápění nebo šnorchlování zde je splněný sen každého milovníka podmořského světa.

    Mauritius

    Lokalita:

    Východní pobřeží