+420 270 007 007denně 8 – 21 hod.
Rozbalit vyhledávací formulář
Nerozhoduje
Nerozhoduje
březen 2024
březen
poútstčtsone
duben
poútstčtsone
    Osob: 2 + 0
    Počet osob
    Věk 1. osoby
    Věk 2. osoby
    Nerozhoduje
    Nerozhoduje
    Nerozhoduje
    Nerozhoduje
    • 100 - 250 m sjezdové tratě
    • Rozlehlý komplex
    • Prostorné chalety
    • Centrální bazén a SPA
    • Zkrácené pobyty

    Zvolený zájezd nelze on-line nacenit a rezervovat.

    Zanechte nám své údaje
    a naše operátorky Vás budou kontaktovat.
    Pokud to bude možné, pomohou Vám s rezervací, nebo Vám poradí s výběrem jiného zájezdu
    dle Vašich představ.

    Velmi vkusně zařízené chatky, které jsou ideálním místem pro strávení dovolené početnějších skupin lyžařů, lákají na svou skvělou polohu v srdci lyžařského střediska Dachstein West.

    Poloha:

    Chatová vesnička se nachází cca 4 km od centra Annabergu uprostřed lyžařského areálu Dachstein – West, nedaleko sedačkové lanovky Astauwinkel. Sjezdová trať je vzdálená cca 150 m, v blízkosti objektu se nachází lyžařská škola pro děti.

    Vybavení:

    Hostům je k dispozici v hlavní budově vstupní hala s recepcí, restaurace, bar.
    Zdarma: Wi-Fi, parkovací místo (1 místo/chatka, parkování ostatních vozů v údolí u stanice lanovky), wellness v centrální budově (sauna, bazén).
    Za poplatek: malé zvíře 12 EUR/den (na vyžádání).

    Ubytování:

    Typ Chata 6 – Gamsblume - chaty s vlastním sociálním zařízením (v každé chatce dvakrát), vybaveným kuchyňským a jídelním koutem (chladnička, sporák, trouba, myčka na nádobí, kávovar, mikrovlnná trouba) a krbem jsou vybaveny TV, Wi-Fi. Chata je pro 6 osob – tři dvoulůžkové pokoje (2x manželská postel, 1x palanda), vstupní hala, obývací pokoj s kuchyňským koutem, balkon nebo terasa.

    Stravování:

    Bez stravy.

    GPS:

    47.515036, 13.449894

    Cena:


    V ceně zájezdu je zahrnuto:
    • ubytování - počet noclehů a služby dle popisu
    • česky mluvící asistent na telefonu
    • pojištění proti úpadku cestovní kanceláře
    K ceně zájezdu lze na objednávku zákazníka připlatit (nepovinné příplatky):
    • volitelné doplňkové služby
    • doporučený příplatek za cestovní pojištění Winter Optimal a Winter Optimal Plus (více informací zde)
    • doporučený příplatek za cestovní pojištění Winter Optimal a Winter Optimal Plus včetně připojištění EXTRA pro případ onemocnění COVID-19 (více informací zde)
    • doporučený příplatek za cestovní pojištění Winter Optimal a Winter Optimal Plus včetně připojištění EXTRA+ pro případ onemocnění COVID-19 (více informací zde)

    Pro výpočet ceny zájezdu byl použit směnný kurz ČNB střed (EUR/Kč a USD/Kč) ke dni 28. 7. 2023.

    Upozornění: Pro případ, že v místě určení cesty nebo pobytu nebo jeho bezprostředním okolí nastanou mimořádné okolnosti mající svůj původ v pandemii či jiné epidemii rozsáhlého charakteru způsobené virovým nebo jinými zvlášť závažnými infekčními onemocněními, je poskytovatel ubytovacích i stravovacích služeb oprávněn změnit podmínky, za kterých jsou služby cestovního ruchu poskytovány a to tak, aby byly v souladu s přijatými opatřeními obecného charakteru (rozhodnutí orgánu veřejné moci) směřujícími k ochraně života a zdraví osob. V důsledku toho může dojít k dočasné snížené možnosti poskytování těchto služeb v neomezeném rozsahu.

    Pobytová taxa:

    Pobytová taxa cca 2,65 EUR/noc/osoba od 15 let se platí na místě.

    Poplatky:

    Informace pro klienty: Po příjezdu na místo jsou hoteliéry vybírány následující povinné poplatky: vratná kauce 200 EUR/apartmán.

    Tento zájezd se řídí ve smyslu zákona č. 159/1999 Sb., o některých podmínkách podnikání v oblasti cestovního ruchu. Tento zájezd je pojištěn pro případ úpadku cestovní kanceláře. Všechny potřebné podklady dle tohoto zákona jsou uvedeny v daných nabídkách, což je popis hotelu, kategorie, cenové podmínky atd. Tyto informace udává pořádající cestovní kancelář. Pořádání zájezdu se řídí podle všeobecných podmínek organizující cestovní kanceláře, které obdržíte společně se smlouvou o zájezdu.

    Rakousko (zima)

    Poloha:

    Rozloha:

    83 855

    Přírodní podmínky:

    Počet obyvatel:

    Hlavní město:

    Vídeň (cca 1 600 000 obyvatel)

    Jazyk:

    Měna:

    EUR (Euro)

    Ceny:

    Platební karty:

    Půjčování aut, motocyklů a kol:

    Pláže:

    Rakousko (zima)

    Dachstein West

    Lokalita:

    Lyžařská oblast Dachstein – West má velkou výhodu v dobré dostupnosti a krátké vzdálenosti z České republiky (cca 400 km z Prahy). Pokud si zakoupíte 1,5 a vícedenní permanentku, bude vám platit na 6 lyžařských oblastí v tomto regionu (na houpačce Gosau - Russbach - Annaberg, v St. Martinu, Lungötzu, Abtenau, Dachstein – Krippensteinu a v Bad Ischlu - Kathrin), tj. na 130 km tratí, z nichž je 100 km uměle zasněžováno. Celá tato oblast o sobě hrdě a oprávněně říká, že je ideálním místem na lyžování pro celou rodinu. Jsou zde jak náročné sjezdy pro zdatné lyžaře, tak i cvičné vleky pro nejmenší děti. Mezi nejrozsáhlejší a nejkvalitnější lyžařské regiony patří lyžařská houpačka Russbach, Gosau, Zwieselalm, Annaberg se 75 km propojených tratí, převážně střední obtížnosti. Zdejší terény ocení především ti, kteří mají rádi „turistiku na lyžích“. Pokud začnete den v Russbachu, můžete „přejíždět“ až do Annabergu a zpátky a cestou si vychutnávat tratě, které vedou převážně mezi lesy. Během jízdy na vás čekají stále nové pohledy na okolní překrásnou krajinu. Mezi nejdelší i nejnáročnější sjezdové tratě patří údolní sjezdy do Russbachu, Gosau a sjezd z vrcholu Zwieselalm (4,2 km). Hezkou tratí je i svižný sjezd do Annabergu. Snowboardisté najdou speciální tratě pod Zwieselalmem. Po celé oblasti najdete příjemné hospůdky, ve kterých si můžete během lyžování odpočinout a občerstvit se.