+420 270 007 007denně 8 – 21 hod.
Rozbalit vyhledávací formulář
Nerozhoduje
Nerozhoduje
duben 2024
duben
poútstčtsone
květen
poútstčtsone
    Osob: 2 + 0
    Počet osob
    Věk 1. osoby
    Věk 2. osoby
    Nerozhoduje
    Nerozhoduje
    Nerozhoduje
    Nerozhoduje
    • Itálie (zima)
    • Folgaria - Lavarone
    • Blu Hotel Natura SPA

    Blu Hotel Natura SPA

    PathPathPathPath
    • 1 500 m od sjezdových tratí
    • 50 m skibus
    • Vnitřní bazén
    • Luxusní SPA
    • V blízkosti malebného centra
    • Moderní hotel

    Zvolený zájezd nelze on-line nacenit a rezervovat.

    Zanechte nám své údaje
    a naše operátorky Vás budou kontaktovat.
    Pokud to bude možné, pomohou Vám s rezervací, nebo Vám poradí s výběrem jiného zájezdu
    dle Vašich představ.

    Luxusní hotel s nádherným wellness ležící kousek od malebného centra Folgaria je ideální volbou pro milovníky sportu a relaxu. Hotel je určen jen pro hosty starší 16 let.

    Poloha:

    Hotel se nachází v lyžařské oblasti Folgaria - část Folgaria. Centrum Folgarie je vzdáleno cca 500 m, u hotelu je zastávka skibusu. Skiareál Folgaria je vzdálen cca 1,5 km od hotelu.

    Vybavení:

    Hostům je k dispozici vstupní hala s recepcí, restaurace, bar, sluneční terasa, úschovna lyží.
    Zdarma: Wi-Fi, vstup do SPA centra (bazén - povinná koupací čepice, biosauna, finská sauna, sauna pro ženy, pára, vířivka), garáž.
    Za poplatek: malé zvíře (na vyžádání), 25 EUR/den.

    Ubytování:

    Dvoulůžkové pokoje Standard s vlastním sociálním zařízením (sprcha, WC, fén) jsou vybaveny TV/SAT, telefonem, trezorem a minibarem. Dvoulůžkové pokoje Superior s vlastním sociálním zařízením (sprcha, WC, fén) jsou vybaveny TV/SAT, telefonem, trezorem a minibarem. Možnost jedné přistýlky (pouze pro osobu starší 16 let). Hotel je určen pouze pro osoby nad 16 let.

    Stravování:

    Polopenze. Snídaně se podávají formou bufetu. Večeře servírované s výběrem ze tří menu.

    GPS:

    45.9133400, 11.1807900

    Cena:


    V ceně zájezdu je zahrnuto:
    • ubytování - počet noclehů a služby dle popisu
    • pojištění proti úpadku cestovní kanceláře
    K ceně zájezdu lze na objednávku zákazníka připlatit (nepovinné příplatky):
    • volitelné doplňkové služby
    • doporučený příplatek za cestovní pojištění Winter Optimal a Winter Optimal Plus (více informací zde)
    • doporučený příplatek za cestovní pojištění Winter Optimal a Winter Optimal Plus včetně připojištění EXTRA pro případ onemocnění COVID-19 (více informací zde)
    • doporučený příplatek za cestovní pojištění Winter Optimal a Winter Optimal Plus včetně připojištění EXTRA+ pro případ onemocnění COVID-19 (více informací zde)

    Pro výpočet ceny zájezdu byl použit směnný kurz ČNB střed (EUR/Kč a USD/Kč) ke dni 28. 7. 2023.

    Upozornění: Pro případ, že v místě určení cesty nebo pobytu nebo jeho bezprostředním okolí nastanou mimořádné okolnosti mající svůj původ v pandemii či jiné epidemii rozsáhlého charakteru způsobené virovým nebo jinými zvlášť závažnými infekčními onemocněními, je poskytovatel ubytovacích i stravovacích služeb oprávněn změnit podmínky, za kterých jsou služby cestovního ruchu poskytovány a to tak, aby byly v souladu s přijatými opatřeními obecného charakteru (rozhodnutí orgánu veřejné moci) směřujícími k ochraně života a zdraví osob. V důsledku toho může dojít k dočasnému omezení poskytovaných služeb v plném rozsahu.

    Pobytová taxa:

    Pobytová taxa cca 3,50 EUR/osoba/noc se platí na místě.

    Tento zájezd se řídí ve smyslu zákona č. 159/1999 Sb., o některých podmínkách podnikání v oblasti cestovního ruchu. Tento zájezd je pojištěn pro případ úpadku cestovní kanceláře. Všechny potřebné podklady dle tohoto zákona jsou uvedeny v daných nabídkách, což je popis hotelu, kategorie, cenové podmínky atd. Tyto informace udává pořádající cestovní kancelář. Pořádání zájezdu se řídí podle všeobecných podmínek organizující cestovní kanceláře, které obdržíte společně se smlouvou o zájezdu.

    Itálie (zima)

    Poloha:

    Rozloha:

    301 308 km2

    Přírodní podmínky:

    Počet obyvatel:

    Hlavní město:

    Řím (cca 2 868 000 obyvatel)

    Jazyk:

    Měna:

    EUR (Euro)

    Ceny:

    Platební karty:

    Půjčování aut, motocyklů a kol:

    Pláže:

    Itálie (zima)

    Folgaria - Lavarone

    Lokalita:

    Oblíbené lyžařské středisko v provincii Trentino v Dolomitech je vyhledávané hlavně rodiči s dětmi, díky svým modrým sjezdovkám. Toto místo nabízí nejen krásnou přírodu, ale také bohatou historii, kdy budete mít možnost lyžovat mezi pevnostmi 1. světové války. Leží na východním okraji oblasti Skirama Adamello Brenta se snadným přístupem z Brennerské dálnice. Nachází se v nadmořské výšce jen 1150 – 1850 m. n. m., ale je zde stoprocentní zasněžovací systém, který kompenzuje ne tak lákavé vyvýšení. Lyžuje se na hoře Costa d‘Agra, kde sjezdové tratě tvoří celkem 73 km z toho modrá je 38,6 km, červená 29 km a černá 5,4 km. Dohromady je zde 40 sedačkových lanovek. Dále můžete využít běžecké tratě dlouhé až 98 km, 3 snowparky, lyžařskou školu pro děti SKI FUNTAZIE ACADEMY, nebo se vydejte do historického městečka Folgaria s krásným hradem Castel Beseno. Město Trento je vzdálené cca 15 km od lyžařského střediska.
    Orientační cena 6 denního skipasu: Folgaria – Lavarone dospělá osoba 200 - 260 EUR, dítě 140 - 182 EUR. V ceně 6 denního skipasu je možnost lyžování den v Monte Bondone a den v Paganella.