+420 270 007 007denně 8 – 21 hod.
Rozbalit vyhledávací formulář
Nerozhoduje
Nerozhoduje
březen 2024
březen
poútstčtsone
duben
poútstčtsone
    Osob: 2 + 0
    Počet osob
    Věk 1. osoby
    Věk 2. osoby
    Nerozhoduje
    Nerozhoduje
    Nerozhoduje
    Nerozhoduje

    Riviera Beach

    PathPathPathPathPath
    • Dítě do 12 let za zvýhodněnou cenu
    • Přímo na pláži
    • Slunečníky a lehátka na pláži zdarma
    • Komfortní ubytování
    • Mezinárodní animace
    • Balneologické a SPA centrum
    • Pro náročné klienty
    • Wi-fi
    • Termín
      09.06. – 23.06.2024 (15 dní / 14 nocí)
    • Doprava
      Letecky - Praha
    • 0
      červen 2024
      poútstčtsone
    • Počet osob
      2 dospělí + 0 dětí
      Počet osob
      Věk 1. osoby
      Věk 2. osoby
    • Strava
      All Inclusive










    Zjišťujeme pro Vás cenu.

    Hotel Riviera Beach je součástí komplexu Riviera Holiday Club. Tento originální komplex se nachází v jižní části letoviska Zlaté Písky uprostřed příjemného zalesněného parku a zároveň v bezprostřední blízkosti písčité pláže. Tento elegantní a komfortní hotel svým hostům nabízí komfortní ubytování, služby all inclusive a velký výběr doplňkových služeb. Skvělá poloha hotelu jen přispívá krásnému zážitku z dovolené. Vhodný i pro náročné klienty.

    Poloha:

    Nachází se v jižní části hotelového komplexu, cca 500 m od centra letoviska a v bezprostřední blízkosti pláže.

    Vybavení:

    Hotel se skládá ze dvou budov. Vstupní hala s recepcí, směnárna, dvě hlavní restaurace, rybí restaurace na pláži, dva lobby bary, snack bar, bar u bazénu, venkovní minerální bazén, dětský minerální bazén, krytý minerální bazén, dětské hřiště, dětský klub pro děti od 4 do 12 let, mezinárodní animační programy, kongresové centrum, konferenční sály.
    Zdarma: Wi-Fi v lobby baru, slunečník, dvě lehátka a osušky na pokoj u bazénu, fitness, stolní tenis.
    Za poplatek: internetový kout, parkoviště, prádelna, půjčovna kol.

    Sport a zábava v komplexu:
    Zdarma: fitness, zumba, jóga, stolní tenis, šipky, aerobik, vodní gymnastika, vodní pólo, boccia, plážový volejbal, mezinárodní animační programy pro děti a dospělé, večerní programy šestkrát týdně, dětské diskotéky, dětský klub pro děti od 4 do 12 let
    Za poplatek: sedm restaurací, tři tenisové kurty (zapůjčení tenisových raket a míčků za poplatek), SPA centra (masáže, pára, kadeřnictví, salon krásy), balneologické centrum s léčivým bahnem.

    Ubytování:

    Komfortní pokoje s balkonem s výhledem na moře a sociálním zařízením (vana, WC, fén) jsou klimatizovány (centrální klimatizace zdarma) a vybaveny TV/SAT, Wi-Fi (zdarma), telefonem, trezorem (zdarma) a minibarem (za poplatek). Možnost jedné přistýlky. Maximální obsazenost dva dospělí a jedno dítě do 16 let. Dále jsou zde k dispozici apartmány A 2+2 (dvě místnosti - ložnice a denní místnost s rozkládací sedací soupravou, maximální obsazenost tři dospělí nebo dva dospělí a dvě děti do 12 let, apartmány a ceny na vyžádání v CK).

    Stravování:

    Služby all inclusive zahrnují plnou penzi formou bufetu (snídaně v době od 07:30 do 10:00 h, obědy v době od 12:30 do 14:00 h, večeře v době od 18:30 do 21:00 h), dopolední občerstvení (sendviče, hotdog, zmrzlina) v snack baru v době od 11:00 do 16:30 h, odpolední občerstvení (zákusky, ovoce) v lobby baru v době od 15:00 do 17:00 h, třikrát týdně tematické večeře, neomezenou konzumaci vybraných místních alkoholických a nealkoholických nápojů, kávy a čaje v baru u bazénu v době od 10:00 do 17:00 h, neomezenou konzumaci vybraných místních alkoholických a nealkoholických nápojů v lobby baru v době od 10:00 do 23:00 h. Uvedené časy jsou orientační.

    Pláž:

    Široká písčitá pláž postupně se svažující do moře se nachází přímo u hotelu. Slunečník, dvě lehátka a osušky (na pokoj) na pláži ZDARMA (jejich počet je omezen prostorem, který má hotel k dispozici). Slunečníky a lehátka (mimo vyhrazený prostor) za poplatek.

    GPS:

    43.27173,28.039017

    Cena:


    V ceně zájezdu je zahrnuto:
    • letecká přeprava včetně letištních a bezpečnostních tax, palivové přirážky a emisního příplatku
    • transfery do pobytového místa a zpět
    • ubytování - počet noclehů a služby dle popisu
    • česky/slovensky mluvící delegát
    • pojištění proti úpadku cestovní kanceláře

    K ceně zájezdu lze na objednávku zákazníka připlatit (nepovinné příplatky):
    • volitelné doplňkové služby
    • doporučený příplatek za komplexní cestovní pojištění včetně pojištění léčebných výloh, storna zájezdu a nevyužité dovolené (více informací zde)
     storno/plnění do 50 000 Kč590 Kč/osoba starší 15 let/pobyt
     storno/plnění do 50 000 Kč350 Kč/dítě od 0 do 15 let/pobyt
    • doporučený příplatek za komplexní cestovní pojištění včetně připojištění EXTRA pro případ onemocněním Covid-19 (více informací zde)
     storno/plnění do 50 000 Kč880 Kč/osoba starší 15 let/pobyt
     storno/plnění do 50 000 Kč640 Kč/dítě od 0 do 15 let/pobyt
    • doporučený příplatek za komplexní cestovní pojištění včetně připojištění EXTRA+ pro případ onemocněním Covid-19 (více informací zde)
     storno/plnění do 50 000 Kč1 130 Kč/osoba starší 15 let/pobyt
     storno/plnění do 50 000 Kč890 Kč/dítě od 0 do 15 let/pobyt
    .
    Informace pro zákazníky:
    Po příjezdu na místě hoteliérem vybírána turistická taxa, kterou platí každá osoba. Výše turistické taxy na osobu a noc je cca 1 EUR.

    Pro výpočet ceny zájezdu (včetně ceny za dopravu) byla použita cena ropy a leteckého paliva (pohonných hmot) ke dni 25. 8. 2023. Pro výpočet ceny zájezdu byl použit směnný kurz ČNB střed (EUR/Kč a USD/Kč) ke dni 25. 8. 2023.

    Upozornění: Pro případ, že v místě určení cesty nebo pobytu nebo jeho bezprostředním okolí nastanou mimořádné okolnosti mající svůj původ v pandemii či jiné epidemii rozsáhlého charakteru způsobené virovým nebo jinými zvlášť závažnými infekčními onemocněními, je poskytovatel ubytovacích i stravovacích služeb oprávněn změnit podmínky, za kterých jsou služby cestovního ruchu poskytovány a to tak, aby byly v souladu s přijatými opatřeními obecného charakteru (rozhodnutí orgánu veřejné moci) směřujícími k ochraně života a zdraví osob. V důsledku toho může dojít k dočasnému omezení poskytovaných služeb v plném rozsahu.

    Tento zájezd se řídí ve smyslu zákona č. 159/1999 Sb., o některých podmínkách podnikání v oblasti cestovního ruchu. Tento zájezd je pojištěn pro případ úpadku cestovní kanceláře. Všechny potřebné podklady dle tohoto zákona jsou uvedeny v daných nabídkách, což je popis hotelu, kategorie, cenové podmínky atd. Tyto informace udává pořádající cestovní kancelář. Pořádání zájezdu se řídí podle všeobecných podmínek organizující cestovní kanceláře, které obdržíte společně se smlouvou o zájezdu.

    Bulharsko

    Poloha:

    Bulharsko se nachází v jihovýchodní části Evropy na Balkánském poloostrově. Nekonečné možnosti zábavy pro děti i dospělé plus ubytování v hotelech, které tvoří nejmodernější hotelovou síť v Evropě. A to vše za nízké ceny, to je dovolená v Bulharsku. Kromě dlouhých písečných pláží, kvalitního ubytování a dobrých cen však Bulharská riviéra zaujme i dalšími lákadly, pro českého turistu neméně důležitými při výběru dovolenkové destinace. Ano, mluvíme o jídle a pití. Bulharsko totiž nabízí jak vynikající víno a dobré pivo, tak skvělé kulinářské zážitky. Rozhodujícím faktorem, který z Bulharska činí jeden z nejvyhledávanějších cílů moře vyhledávajících turistů, jsou ale samozřejmě nekonečně dlouhé a přitom úžasně široké pláže se zlatým pískem, to je Bulharsko - skvělá dovolená u moře.

    Rozloha:

    111 000 km2

    Přírodní podmínky:

    Bulharsko je známé nejen svým krásným pobřežím s pozvolna se svažujícími písečnými plážemi, které jsou ideálním místem pro strávení letní dovolené, ale také horami, z nichž je nejvyšší pohoří Rila (Musala 2925 m), kde lze na druhé straně prožít velmi kvalitní zimní dovolenou.

    Počet obyvatel:

    7 300 000

    Hlavní město:

    Sofia (1 400 000 obyvatel)

    Jazyk:

    Úředním jazykem je bulharština, lze se domluvit rusky, anglicky, německy i česky.

    Měna:

    Národní měnou je bulharský lev (BGN), který se dělí na 100 stotinek. V době uzávěrky katalogu byl kurz 1,95 BGN = 1 EUR.

    Ceny:

    Ceny jsou v Bulharsku v průměru o 10 % nižší než u nás. Platí však, že v hotelových komplexech jsou ceny služeb a zboží vyšší než v turisticky méně vyhledávaných místech.

    Platební karty:

    V bankách a ve vybraných hotelech a restauracích jsou přijímány všechny běžné druhy platebních karet jako např. VISA, MasterCard, American Express aj. a jejich používání je stále běžnější. Bankomaty se dnes nacházejí téměř všude, včetně středisek cestovního ruchu.

    Půjčování aut, motocyklů a kol:

    V Bulharsku působí místní i mezinárodní společnosti zabývající se půjčováním aut. U místních firem je Vám auto zapůjčeno proti dokladům a sazby se pohybují od 30 EUR/den do 50 EUR/den podle typu auta. Mezinárodní autopůjčovny na bulharském trhu, např. Sixt, mají ve své nabídce auta vyšší kvality a lze si je půjčit pouze proti kreditní kartě, zároveň jsou jejich sazby vyšší. Půjčovny aut se nacházejí ve všech větších střediscích. CK Alexandria má v Primorsku a Carevu vlastní horská kola, která půjčuje za velmi výhodných podmínek. V ostatních střediscích lze využít místních služeb.

    Pláže:

    Pláže v bulharských střediscích jsou bezplatné. Platí se pouze za slunečníky a lehátka. Prakticky na všech plážích je bohatá nabídka vodních sportů, např. skútrů, windsurfingů, tobogánů, vodních kol apod. – vše za poplatek.

    Bulharsko

    Zlaté Písky

    Lokalita:

    ZLATÉ PÍSKY - pravděpodobně nejznámější bulharské přímořské letovisko se nachází 22 km severně od velkého přístavního města Varny. Zlaté Písky jsou střediskem, které svým návštěvníkům poskytuje absolutně vše ke strávení příjemné dovolené, a to za ceny, které jsou o poznání nižší, než ceny v obdobných letoviscích v západní Evropě.
    Za zmínku určitě stojí i místní aquapark určený všem generacím. Najdete zde mnoho skluzavek, toboganů, kaváren, restaurací, pizzerií, cukráren, barů u bazénů a mnoho dalších atrakcí.
    Hlavním lákadlem letoviska jsou však pláže – čtyři kilometry jemného světle zlatého písku. Velkou předností Zlatých Písků je také citlivé zasazení celého letoviska do příjemného zalesněného parku, který navazuje na zlatou pláž a obklopuje velké množství hotelů.
    Místní lidé jsou právem hrdí i na komplex veřejně přístupných bazénů se sladkou vodou, postavený přímo u pláže.
    Na své si tu přijdou i milovníci bohatého denního a nočního společenského života. Je zde veliká spousta různých restaurací a kaváren, stánků a pouličních malířů. Večer se o zábavu starají folkloristické, varietní a noční podniky. Díky architektonickému uspořádání a přísným pravidlům noční život nenarušuje klid těch, kteří chtějí spát. I to je velkou výhodou Zlatých Písků.
    O Váš ničím nerušený pobyt se zde budou starat naši delegáti. Stejně jako na ostatních místech Černomoří je pro Vás připravena široká nabídka fakultativních výletů.

    Výlety

    Fakultativní výlety

    VÝLET DO NESEBRU

    Celodenní výlet do architektonické rezervace se starobylými kostely. Nesebr je ceněné historické městečko zapsané do seznamu světového kulturního dědictví UNESCO. Do dnešní doby z něj dýchá duch romantiky a dávné exotiky. Zásluhu na neopakovatelné atmosféře městečka má nejen unikátní lidová architektura, ale i obyvatelstvo, jehož značnou část tvoří potomci řeckých osadníků. Nesebr je také vyhledávaným místem umělců, především pouličních malířů a hudebníků. Celé hodiny můžete brouzdat klikatými uličkami, kolem kamenných a dřevěných domů a zahrádek osázených fíkovníky a vinnou révou, a prohlížet si v nesčetných galeriích obrazy, keramiku a další umělecké předměty, které na rozdíl od většiny přímořských středisek nejsou přizpůsobeny pouze lacinému vkusu. Součástí programu je oběd v místní restauraci.

    Orientační cena: dospělí: 105 BGN, děti od 2 do 12 let: 68 BGN.

    Fakultativní výlety

    VÝLET DO VARNY S NÁVŠTĚVOU DELFINÁRIA

    Výlet do přístavního města Varny, které je právem označováno za perlu Černomořského pobřeží. Svým návštěvníkům nabízí nejen krásnou písčitou pláž, bohatou historii, mnoho muzeí, památek a dalších zajímavostí, ale také dlouhé bulváry lemované obchody, restauracemi, bary a kavárnami. Program výletu zahrnuje prohlídku města, návštěvu představení delfinária (unikátní delfíní show) a procházku přímořským parkem (park, který založil český botanik Anton Novák). To vše v doprovodu průvodce CK Alexandria.

    Orientační cena: dospělí: 80 BGN, děti od 2 do 12 let: 60 BGN.

    Fakultativní výlety

    VÝLET DO SKALNÍHO KLÁŠTERA ALADŽA

    Název kláštera pochází z tureckého slova barevný a souvisí jak s barevnou vápencovou skálou, ve které byla stavba vybudována, tak i s barevnými nástěnnými malbami, které vznikly na začátku středověku. Skalní klášter Aladža je jedním z mála jeskynních klášterů v Bulharsku, kde jsou jasně rozlišitelné různé prostory a jejich funkce. Klášterní prostory jsou vyřezány a uspořádány na dvou úrovních v téměř 40 metrů vysoké vápencové skále. V první úrovni uvidíte klášterní kostel původně dekorovaný freskami, které se však nedochovaly. Dále se tu nachází 6 mnišských cel, refektář s kuchyní, malou kaplí a kryptou. Ve druhé úrovni pak objevíte kaple s dochovanými fragmenty fresek. Součástí areálu jsou také katakomby, vzdálené asi 600 metrů od vlastního kláštera a muzeum.

    Orientační cena: dospělí: 65 BGN, děti od 2 do 12 let: 50 BGN.

    Fakultativní výlety

    BALČIK A MYS KALIAKRA

    Výlet do městečka Balčik, které se rozkládá terasovitě v kopcích nad menším zálivem. Již římský básník Ovidius obdivoval jeho krásu a nazval ho Bílým městem. Tato charakteristika platí i dnes, jednak díky mnoha domům postavených z bílého kamene a jednak díky unikátním „bílým“ pískovcovým skalám, mezi kterými se město rozkládá. Po prohlídce města, letohrádku rumunské královny Marie, botanické zahrady a osobním volnu bude vaše cesta pokračovat k nejdelšímu mysu Bulharska - Kaliakra. Oblast kolem mysu spadá do chráněné archeologické rezervace. Nacházejí se zde pozůstatky hradu ze čtrnáctého století, větrná elektrárna, vysílač, muzeum a restaurace. Po prohlídce a malém tradičním bulharském občerstvení následuje odjezd do pobytových míst.

    Orientační cena: dospělí: 120 BGN, děti od 2 do 12 let: 85 BGN.

    Fakultativní výlety

    VÝLET DO BALČIKU

    Výlet do městečka Balčik, které se rozkládá terasovitě v kopcích nad menším zálivem. Již římský básník Ovidius obdivoval jeho krásu a nazval ho Bílým městem. Tato charakteristika platí i dnes, jednak díky mnoha domům postavených z bílého kamene a jednak díky unikátním „bílým“ pískovcovým skalám, mezi kterými se město rozkládá. Po prohlídce města, letohrádku rumunské královny Marie, botanické zahrady a osobním volnu následuje odjezd do pobytových míst.

    Orientační cena: dospělí: 99 BGN, děti od 2 do 12 let: 58 BGN.

    Fakultativní výlety

    JEEP SAFARI

    Nevšední zážitek plný adrenalinu, na který se nezapomíná. Jízda džípem podél pobřeží (adrenalin Vám dodá jízda kopcovitým terénem), návštěva bulharského stylového domu, ve kterém si po návštěvě malého vesnického lihovaru a ochutnávce rakiji (pálenka z hroznového vína, Bulharsko je první země, kde vznikla rakija) dáte výtečný oběd. V rámci programu si můžete vyzkoušet střelbu z vzduchovky.

    Orientační cena: dospělí: 85 BGN, děti od 2 do 12 let: 60 BGN.

    Fakultativní výlety

    PIRÁTSKÁ PARTY

    Nezapomenutelná výprava na lodi s množstvím různých atrakcí a zábavy přímo na palubě! Každý z vás se může proměnit v pravého mořského piráta. Hlavním bodem plavby je bitva s nepřátelskou pirátskou lodí, a to přímo uprostřed volného moře! Po bitvě vítězové i poražení s lodí zakotví a začne ta pravá zábava, o kterou se postará tým animátorů a lodní posádka. Nemine vás ani převlékání do pirátských kostýmů, pátrání po klíči k ukrytému pokladu a mnoho dalších pirátských her. Součástí programu je oběd.

    Orientační cena: dospělí: 75 BGN, děti od 2 do 12 let: 60 BGN

    Fakultativní výlety

    RYBOLOV

    Milovníci rybolovu mají jedinečnou možnost si vyzkoušet lov na moři. V relaxační atmosféře můžete rybařit bez předchozích znalostí a samozřejmě se i se svými úlovky vyfotit. Zapomenete na všední starosti a načerpáte síly na další horké odpoledne na pláži. Během plavby můžete zahlídnout černomořské delfíny a vykoupat se v moři daleko od pevniny. Potřebné příslušenství a návnadu Vám poskytne kapitán. Na palubě lodi bude k dispozici občerstvení a nápoje (pivo a vybrané nealkoholické nápoje).

    Orientační cena: dospělí: 100 BGN, děti od 2 do 12 let: 50 BGN

    Fakultativní výlety

    VEČERNÍ PLAVBA JACHTOU

    To pravé pro romantické duše! Kouzlo západu slunce na mořské hladině - přesně to nabízí dvouhodinová večerní plavba po moři podél pobřeží Varnenského zálivu. Na palubě jachty budou k dispozici nápoje (pivo a vybrané nealkoholické nápoje).

    Orientační cena: dospělí: 60 BGN, děti od 2 do 12 let: 40 BGN









    DŮLEŽITÉ INFORMACE:
    • O kompletní nabídce výletů a cenách vás bude informovat delegát v místě pobytu.
    • Pro členy ALEXANDRIA BONUS KLUBU poskytujeme slevy z cen fakultativních výletů.
    • Uvedené ceny jsou pouze orientační, mohou se měnit.
    • Kurz ČNB ke dni 10.01.2024: 1 BGN = 12,56 CZK.
    • Upozorňujeme na skutečnost, že může dojít ke změně v programu výletu nebo z důvodu nenaplnění minimální kapacity i k jeho zrušení. • Minimální počet pro uskutečnění výletu je 20 osob.
    • Výlety se platí v místní měně a jsou provázeny česky nebo slovensky mluvícím průvodcem cestovní kanceláře ALEXANDRIA

    Hodnocení našich zákazníků

    Níže uvedená hodnocení, stejně jako hodnocení všech dalších hotelů na těchto stránkách, jsou vždy přesnými výsledky hodnocení našich zákazníků, kteří se zúčastnili zájezdu s CK Alexandria a vyplnili náš anketní lístek. Tento anketní lístek lze vyplnit pouze elektronicky, a to na základě odkazu, který zasíláme zákazníkům emailem po absolvování zájezdu. Jakékoli jiné hodnocení na jiných webech může být nepřesné, neobjektivní, zkreslené a někdy dokonce ovlivněné osobami, které s námi prokazatelně necestovaly.

    8,9 dobré - velmi dobré
    8 hodnocení
    Kvalita ubytování9.5
    velmi dobré - skvělé
    Stravování9.5
    velmi dobré - skvělé
    Vybaveni a služby hotelu8.5
    dobré - velmi dobré
    Úklid v hotelu8
    velmi dobré
    Personál hotelu9
    skvělé