+420 270 007 007denně 8 – 21 hod.
Rozbalit vyhledávací formulář
Nerozhoduje
Nerozhoduje
duben 2024
duben
poútstčtsone
květen
poútstčtsone
    Osob: 2 + 0
    Počet osob
    Věk 1. osoby
    Věk 2. osoby
    Nerozhoduje
    Nerozhoduje
    Nerozhoduje
    Nerozhoduje

    Neue Post

    PathPathPath
    • 600 m od sjezdových tratí
    • 100 m skibus
    • Malé SPA
    • Moderně zařízené pokoje

    Zvolený zájezd nelze on-line nacenit a rezervovat.

    Zanechte nám své údaje
    a naše operátorky Vás budou kontaktovat.
    Pokud to bude možné, pomohou Vám s rezervací, nebo Vám poradí s výběrem jiného zájezdu
    dle Vašich představ.

    Nově zrekonstruovaný hotel se nachází přímo v centru města Schladming. Užijte si komfortní služby hotelu a využijte skvělou lokaci v přímé blízkosti restaurací a barů. K dispozici je i příjemné SPA s několika druhy saun.

    Poloha:

    Nástupní stanice lanovky Schladming - Planai je vzdálená cca 600 m od hotelu. Zastávka skibusu cca 100 m od hotelu. Letiště Salzburg se nachází cca 80 km.

    Vybavení:

    Hostům je k dispozici vstupní hala s recepcí, restaurace, bar, lobby bar, terasa, úschovna lyží.
    Zdarma: Wi-Fi, malé SPA (turecké lázně, sauna, finská sauna, bio sauna, infračervená sauna, Kneippův chodník, relaxační místnost).
    Za poplatek: parkování 8 EUR/den (160 m od hotelu), dětská postýlka pro dítě do 2 let 10 EUR/den (na vyžádání).

    Ubytování:

    Ubytování je možné ve dvoulůžkových pokojích s možností přistýlky. Dvoulůžkové pokoje Standard se sociálním zařízením (sprcha, WC, fén) jsou vybaveny TV/SAT, telefonem, trezorem a Wi-Fi. Možnost jedné přistýlky (forma rozkládacího gauče). Dvoulůžkové pokoje Ekonomy (menší dispozice pokoje) jsou na vyžádání.

    Stravování:

    Polopenze. Snídaně formou bufetu. Večeře servírované, salátový bufet.

    GPS:

    47.391449370307, 13.688262648261892

    Cena:


    V ceně zájezdu je zahrnuto:
    • ubytování - počet noclehů a služby dle popisu
    • česky mluvící asistent na telefonu
    • pojištění proti úpadku cestovní kanceláře
    K ceně zájezdu lze na objednávku zákazníka připlatit (nepovinné příplatky):
    • volitelné doplňkové služby
    • doporučený příplatek za cestovní pojištění Winter Optimal a Winter Optimal Plus (více informací zde)
    • doporučený příplatek za cestovní pojištění Winter Optimal a Winter Optimal Plus včetně připojištění EXTRA pro případ onemocnění COVID-19 (více informací zde)
    • doporučený příplatek za cestovní pojištění Winter Optimal a Winter Optimal Plus včetně připojištění EXTRA+ pro případ onemocnění COVID-19 (více informací zde)

    Pro výpočet ceny zájezdu byl použit směnný kurz ČNB střed (EUR/Kč a USD/Kč) ke dni 28. 7. 2023.

    Upozornění: Pro případ, že v místě určení cesty nebo pobytu nebo jeho bezprostředním okolí nastanou mimořádné okolnosti mající svůj původ v pandemii či jiné epidemii rozsáhlého charakteru způsobené virovým nebo jinými zvlášť závažnými infekčními onemocněními, je poskytovatel ubytovacích i stravovacích služeb oprávněn změnit podmínky, za kterých jsou služby cestovního ruchu poskytovány a to tak, aby byly v souladu s přijatými opatřeními obecného charakteru (rozhodnutí orgánu veřejné moci) směřujícími k ochraně života a zdraví osob. V důsledku toho může dojít k dočasné snížené možnosti poskytování těchto služeb v neomezeném rozsahu.

    Pobytová taxa:

    Pobytová taxa cca 2,5 EUR/noc/osoba starší 16 let.

    Tento zájezd se řídí ve smyslu zákona č. 159/1999 Sb., o některých podmínkách podnikání v oblasti cestovního ruchu. Tento zájezd je pojištěn pro případ úpadku cestovní kanceláře. Všechny potřebné podklady dle tohoto zákona jsou uvedeny v daných nabídkách, což je popis hotelu, kategorie, cenové podmínky atd. Tyto informace udává pořádající cestovní kancelář. Pořádání zájezdu se řídí podle všeobecných podmínek organizující cestovní kanceláře, které obdržíte společně se smlouvou o zájezdu.

    Rakousko (zima)

    Poloha:

    Rozloha:

    83 855

    Přírodní podmínky:

    Počet obyvatel:

    Hlavní město:

    Vídeň (cca 1 600 000 obyvatel)

    Jazyk:

    Měna:

    EUR (Euro)

    Ceny:

    Platební karty:

    Půjčování aut, motocyklů a kol:

    Pláže:

    Rakousko (zima)

    Schladming

    Lokalita:

    Celá lyžařská oblast Schladming patří do lyžařského sdružení Ski Amadé. 99% sjezdových tratí je uměle zasněžováno, a tak se v žádném případě nemusíte bát nedostatku sněhu. Nejznámější je lyžařská houpačka mezi čtyřmi vrcholy se 124 km propojených tratí, která propojuje střediska Hauser-Kaibling, Planai, Hochwurzen a Reiteralm. V roce 1982 se zde konalo Mistrovství světa ve sjezdovém lyžování a v roce 2013 získal Schladming v silné konkurenci tuto čest již podruhé. V loňském roce lyžařské středisko touto významnou událostí žilo, a tak se vše v rámci příprav na Mistrovství světa modernizovalo a hodně se investovalo. Samozřejmostí jsou tratě, kde si můžete zkusit slalom nebo změřit rychlost, skicrossové nebo snowboardové areály i spousta příjemných restaurací a hospůdek, které lákají k posezení a odpočinku během lyžařského dne. Mezi novinky patří nová osmisedačka Mitterhaus na Planai, základní stanice lanovky na Planai přeměněná v multifunkční centrum „Planet Planai“ a čtyřsedačka na Reiteralmu. Středisko dominuje i večerním lyžováním, 7 km dlouhou osvětlenou sáňkařskou dráhou na Galsterbergu, curlingem, snowraftingem, snowtubingem, upravenými trasami pro pěší turistiku a nočními běžkařskými túrami na Riesneralm. Menší lyžařská střediska v oblasti, která nejsou vzájemně propojená, jako Rittisberg, Fageralm nebo Galsterbergalm, nabízejí příjemné lyžování na málo zaplněných sjezdových tratích. Galsterberg má 20 km sjezdových tratí všech obtížností a nachází se v něm také dětský areál „Gallská vesnice“ s pojízdným pásem, postavičkami a atrakcemi pro děti. Areálem vede i jedna z nejdelších sáňkařských drah v Rakousku (osvětlená, 7 km dlouhá). Oblast je velmocí i v běžeckém lyžování, v roce 1999 se zde konalo Mistrovství světa. Každý den se upravuje 472 km běžeckých stop.