V září k moři: nejlepší Last Minute nabídky

27.08.2024 |

Pokud hledáte ideální čas na dovolenou, tak září je jedno z nejlepších období pro cestování. Když se léto pomalu chýlí ke konci, mnoho lidí si myslí, že sezóna dovolených je za námi. Ale pravda je taková, že září skrývá poklady, které čekají na své objevení. Tento měsíc nabízí perfektní kombinaci příjemného počasí, sluníčko stále opaluje, čekejte také menších davy a několik neuvěřitelných last minute nabídek.

Jedním z hlavních důvodů, proč vyrazit na dovolenou v září, je příznivé počasí. Zatímco v letních měsících může být v některých destinacích až 45 stupňů, září přináší příjemné ochlazení. Destinace jako Kréta, Rhodos nebo Turecko nabízejí v tomto období ideální podmínky pro relaxaci na pláži, objevování historických památek nebo procházky přírodou. Mírnější teploty znamenají, že můžete být venku celý den, aniž byste trpěli úmornými vedry. Navíc slunce stále zůstává dostatečně silné na to, abyste se mohli vykoupat v moři, chytit bronz a užít si atmosféru babího léta.

Další výhodou zářijové dovolené jsou menší davy turistů. Po letních prázdninách se studenti vracejí do škol a mnoho lidí do práce, což znamená, že turistické atrakce, pláže a restaurace nejsou tak přeplněné. To vám umožní prozkoumat místa v klidu a bez stresu. Představte si, že se procházíte po prázdné pláži při západu slunce, kdy se hladina moře třpytí jako zlatý prach. Nebo se potulujete starobylými uličkami měst a nasáváte autentickou atmosféru bez návalu turistů.

Září je také časem výhodných last minute nabídek. Cestovní kanceláře často snižují ceny zájezdů, aby zaplnily poslední volná místa. To je skvělá příležitost pro ty, kteří mohou cestovat flexibilně, a hledají dobrodružství za výhodnou cenu. Last minute zájezdy vám umožní vychutnat si luxusní ubytování a služby za zlomek ceny. Například, v naší nabídce najdete úchvatné hotely na Krétě, kde můžete relaxovat na pláži Elafonissi nebo obdivovat nádheru paláce Knóssos. Na Rhodosu vás čekají krásné pláže a historické město Rhodos plné kouzelných zákoutí. Turecko vás zase přivítá nádhernými památkami a autentickou kuchyní, která vám otevře dveře do světa chutí a vůní.


Vyberte si z naší široké nabídky last minute zájezdů do Bulharska, Řecka, Turecka, Černé Hory atd. a utvrďte se sami, že cestování po letních měsících má své kouzlo.