Odpočinek pro rodiče, zábava pro děti: Destinace pro Vaši rodinnou dovolenou

12.07.2024 |

Hledáte dokonalou dovolenou, kde si každý přijde na své? Objevte naše klubové hotely, které jsou jako stvořené pro rodiny s dětmi. Představíme vám destinace, kde rodiče najdou svůj zasloužený klid, zatímco děti prožijí dobrodružství pod dohledem zkušených animátorů.

1. Turecko - ***** Timo Deluxe Resort Alexandria Club

V srdci Turecké riviéry leží tento 5* resort, kde luxus splývá s rodinnou pohodou. Představte si, že si odpočíváte v tureckých lázních, zatímco vaše děti dovádějí na skluzavkách pod dohledem českých animátorů. Víte, že tento hotel nabízí ultra all inclusive služby? To znamená, že se o nic nemusíte starat a můžete se plně oddat relaxaci!


2. Bulharsko - ***** Belvedere Alexandria Club

Legendární hotel Belvedere Alexandria Club získal modernější, komfortnější a prostornější podobu a po právu samozřejmě i pět hvězdiček. Děti si užijí nově otevřený aquapark, zatímco vy si můžete dopřát masáž nebo osvěžující koktejl u bazénu. Chybět nebudou ani naši animátoři v čele s maskoty Karcoolkou a Lexou a s programem plným zábavy pro děti i dospělé.


3. Řecko - ***** Eden Roc Resort Alexandria Club

Přímo u krásné pláže na ostrově Rhodos se nachází tento pestrý resort s několika bazény a širokou nabídkou aktivit. Zatímco děti se zapojí do animačních programů, rodiče mohou vybírat z osmi a la carte restaurací. A nezapomeňte, že každý člen rodiny najde své oblíbené místo, ať už je to na tenisovém kurtu, na minigolfu nebo na plážovém volejbalu.


4. Španělsko - **** Playasol Aquapark & SPA Alexandria Club

V srdci Andalusie, kde slunce svítí téměř neustále, se tyčí tento hotel obklopený tropickou zahradou. Ideální místo pro rodiny, které chtějí kombinovat relaxaci a zábavu. Děti mohou trávit celé dny v aquaparku, zatímco rodiče relaxují v SPA, nebo si dají romantickou procházku po pobřežní promenádě.


Každá z těchto destinací nabízí něco jedinečného - od exotických pláží po historické památky. Ať už si vyberete kterýkoliv z našich klubových hotelů, můžete očekávat, že vaše dovolená bude plná pohody, relaxace a spousty zábavy. Koukněte se na naši nabídku a zažijte dovolenou, na kterou budete vzpomínat celý život!