Jóga pobyt u moře v Bulharsku: Club Yoga & Relax

02.07.2024 |




V hotelu Dodo Beach Club Yoga & Relax ****, který se nachází v malebném letovisku Kiten v Bulharsku, je každý moment zasvěcený relaxaci a obnově těla i ducha. Představte si, že každé ráno se probouzíte s výhledem na šumění moře, vdechujete čerstvý mořský vzduch a připravujete se na jógovou lekci pod vedením zkušené instruktorky Dity Riegerové (kterou od 20.8. do 15.9. vystřídá Ilona Kubíčková).


Hotel Dodo Beach je první svého druhu, který nabízí exkluzivní koncept dovolené "Club Yoga & Relax", zaměřený pouze na dospělé, kteří hledají odpočinek a duševní pohodu. Jóga je více než jen fyzické cvičení; je to cesta k hlubšímu poznání sebe sama a harmonii. Pravidelná praxe jógy vám může poskytnout fyzické i psychické výhody, od zvýšení flexibility, posílení svalů, zlepšení držení těla, po redukci stresu a zlepšení duševního zdraví. V hotelu si můžete vybírat z různých stylů jógy, včetně Powerjógy, Hathajógy, jógy pro zdravá záda a speciálních lekcí zaměřených na posílení a zeštíhlení problémových partií. Ať už jste začátečník nebo pokročilý jogín, program je navržen tak, aby vyhovoval vašemu individuálnímu tempu a potřebám.


Kromě jógových lekcí nabízí hotel Dodo Beach také plnohodnotné ubytování s výhledem na moře, klimatizované pokoje, moderní vybavení a polopenzi s čerstvou a zdravou stravou. Pokud byste chtěli prozkoumat okolí, Kiten nabízí krásné pláže, malebné zátoky a řadu aktivit na čerstvém vzduchu. Jižní pláž je od hotelu vzdálena pouhých 180 metrů, zatímco severní pláž nabízí další mořské radovánky vzdálené jen 700 metrů.


Jóga pobyt u moře s námi v Bulharsku, je více než jen dovolená; je to šance na obnovu a oživení vašeho těla, mysli a duše. Vezměte si od života pauzu a dopřejte si zasloužený relax v krásách bulharského pobřeží. Ať už hledáte únik od každodenního stresu nebo jen místo k relaxaci a získání nové energie, Dodo Beach Club Yoga & Relax **** je vaše brána k obnovení a klidu. 😊