+420 270 007 007denně 8 – 21 hod.
Rozbalit vyhledávací formulář
Nerozhoduje
Nerozhoduje
březen 2024
březen
poútstčtsone
duben
poútstčtsone
    Osob: 2 + 0
    Počet osob
    Věk 1. osoby
    Věk 2. osoby
    Nerozhoduje
    Nerozhoduje
    Nerozhoduje
    Nerozhoduje

    Corona

    PathPathPath
    • 2 000 m od sjezdových tratí
    • 50 m skibus
    • Malé SPA
    • Příjemný rodinný hotel

    Zvolený zájezd nelze on-line nacenit a rezervovat.

    Zanechte nám své údaje
    a naše operátorky Vás budou kontaktovat.
    Pokud to bude možné, pomohou Vám s rezervací, nebo Vám poradí s výběrem jiného zájezdu
    dle Vašich představ.

    Útulný horský hotel se nachází v malém klidném městečku Carano na slunném svahu údolí Fiemme. Doporučujeme jak pro rodiny s dětmi, tak pro milovníky lyžování a běžek.

    Poloha:

    Horský hotel Corona se nachází v městečku Carano cca 1,5 km od města Cavalese a cca 2 km od lyžařských svahů střediska Alpe Cermis. Zastávka skibusu je umístěna cca 50 m od hotelu.

    Vybavení:

    Hostům je k dispozici recepce, bar, restaurace úschovna lyží, výtah, dětský koutek.
    Zdarma: Wi –Fi, malá posilovna, parkovací místo (do vyčerpání kapacity).
    Za poplatek: wellness centrum (sauna, turecké lázně, emoční sprchy) 8 EUR/osoba/45 min., místo pro auto v garáži 5 EUR/ noc.

    Ubytování:

    Dvoulůžkové pokoje se sociálním zařízením (sprcha nebo vana, WC, fén) jsou vybaveny telefonem, TV/SAT a trezorem. Možnost jedné přistýlky.

    Stravování:

    Polopenze. Snídaně jsou podávány formou bohatého bufetu. Večeře jsou servírované o třech chodech s výběrem z menu, salátový bufet.

    GPS:

    46.290044, 11.438728

    Cena:


    V ceně zájezdu je zahrnuto:
    • ubytování - počet noclehů a služby dle popisu
    • pojištění proti úpadku cestovní kanceláře
    K ceně zájezdu lze na objednávku zákazníka připlatit (nepovinné příplatky):
    • volitelné doplňkové služby
    • doporučený příplatek za cestovní pojištění Winter Optimal a Winter Optimal Plus (více informací zde)
    • doporučený příplatek za cestovní pojištění Winter Optimal a Winter Optimal Plus včetně připojištění EXTRA pro případ onemocnění COVID-19 (více informací zde)
    • doporučený příplatek za cestovní pojištění Winter Optimal a Winter Optimal Plus včetně připojištění EXTRA+ pro případ onemocnění COVID-19 (více informací zde)

    Pro výpočet ceny zájezdu byl použit směnný kurz ČNB střed (EUR/Kč a USD/Kč) ke dni 28. 7. 2023.

    Upozornění: Pro případ, že v místě určení cesty nebo pobytu nebo jeho bezprostředním okolí nastanou mimořádné okolnosti mající svůj původ v pandemii či jiné epidemii rozsáhlého charakteru způsobené virovým nebo jinými zvlášť závažnými infekčními onemocněními, je poskytovatel ubytovacích i stravovacích služeb oprávněn změnit podmínky, za kterých jsou služby cestovního ruchu poskytovány a to tak, aby byly v souladu s přijatými opatřeními obecného charakteru (rozhodnutí orgánu veřejné moci) směřujícími k ochraně života a zdraví osob. V důsledku toho může dojít k dočasnému omezení poskytovaných služeb v plném rozsahu.

    Pobytová taxa:

    Pobytová taxa 2,20 EUR/osoba starší 14 let/noc se platí na místě.

    Poplatky:

    Povinný poplatek 30 EUR/osoba za silvestrovskou večeři (bez nápojů) se platí na místě.

    Tento zájezd se řídí ve smyslu zákona č. 159/1999 Sb., o některých podmínkách podnikání v oblasti cestovního ruchu. Tento zájezd je pojištěn pro případ úpadku cestovní kanceláře. Všechny potřebné podklady dle tohoto zákona jsou uvedeny v daných nabídkách, což je popis hotelu, kategorie, cenové podmínky atd. Tyto informace udává pořádající cestovní kancelář. Pořádání zájezdu se řídí podle všeobecných podmínek organizující cestovní kanceláře, které obdržíte společně se smlouvou o zájezdu.

    Itálie (zima)

    Poloha:

    Rozloha:

    301 308 km2

    Přírodní podmínky:

    Počet obyvatel:

    Hlavní město:

    Řím (cca 2 868 000 obyvatel)

    Jazyk:

    Měna:

    EUR (Euro)

    Ceny:

    Platební karty:

    Půjčování aut, motocyklů a kol:

    Pláže:

    Itálie (zima)

    Val di Fiemme - Obereggen

    Lokalita:

    Val di Fiemme Je horský masiv, který se nachází v nadmořské výšce 860 – 2388 m. n. m., je jedním z nejoblíbenějších cílů zejména českých návštěvníků. Je známý nejen svými výhledy na krásnou přírodu, která je kolem celého masivu, ale také pro jedny z nejmodernějších lanovek v Evropě. Nachází se v italském Trentinu v Dolomitech. V této oblasti můžete provozovat jak klasické, tak i sjezdové lyžování. Jsou zde k dispozici terény všech náročností, takže si každý vybere.
    Celkem si můžete užít až 116,4 km sjezdovek následujících úrovní: modrá 42,2 km, červená 57 km a černá 17,2 km. Mimo jiné oblast nabízí například sáňkařské dráhy, snowpark, běžecké tratě dlouhé až 15 km, či noční lyžování. Zajímavá místa poblíž: vesnice Predazzo (cca 1,4 km), město Cavalese (cca 12 km) a vesnice Obereggen (cca 27,5 km).
    Výhodou je zde lyžařská sezona, která trvá až do pozdních jarních měsíců. Val di Femme zahrnuje celkem 5 skiareálů: Alpe di Luisa, Lavaze, Passo Rolle, Latemar a Alpe Cermis v Cavalese. Oblast spadá pod skipas dvanácti středisek oblasti Dolomiti Superski.
    Vzdálenost lyžařského střediska z Prahy je cca 705 km, z Brna cca 770 km.
    Orientační cena 6 denního skipasu: Val di Fiemme - Oberegen dospělá osoba 264 - 310 EUR, dítě 185 - 217 EUR, Dolomiti Superski dospělá osoba 317 - 373 EUR, dítě 222 - 261 EUR.